nuffnang advert

Thursday, December 30, 2010

Skuad Harimau Malaya

sumber dari google
sumber dari google
Salam Semua,

Aku hari ni datang office dengan penuh semangat sambil senyum sampai ke telinga sebab tak sabar nak buat entry kemenangan Skuad Harimau Malaya semalam. Sekalung Tahniah pada team Malaysia kita kerana memenangi Piala Suzuki 2010. Tahniah juga pada jurulatih Malaysia K.Rajagopal(mesti dia dapat Dato lepas ne).

Sebenarnya aku bukan la seorang yang minat dengan bola sepak ni, tapi bila team Malaysia menang tempohari lagi la bersemangat nak sorakkan. Semalam kami menonton di rumah mertua...macam nak pecah rumah dibuatnya bila team Malaysia garingkan gol.

Semalam jugak PM kita mengumumkan hari Jumaat adalah cuti umum...Yahooo....TQ.
Lagi sekali ucapan Tahniah pada Skuad Harimau Malaya dengan kemenangan yang bermaruah untuk negara tercinta.....

8 comments:

..::SangRatoo::.. said...

yea yea ..esok cuti..hehehe..

ct shah said...

yeah!yeah!malaysia bolehhh!!!yg paling best,sok cuti.:-)

wardah said...

tahniah fahmi! eh eh tahniah Malaysia.

aznee said...

dato dato rajagopal. dh dato raja lagik... hebak! hahahaha

Queen Of Late Comer said...

lin... thn depan panggil rajagopal jadi coach netboll.... hahaha

aznee said...

hahaahhahahahahahaha... kalo rajagopal jd coach netbol nk main gak!!!! xkire!! hahahaha

lynda said...

..::SangRatoo::..,ct shah,wardah:hahahh boleh la sambut tahun baru esok....

aznee: hebak... Dato K.Rajagopal

Queen Of Late Comer: kak, saya akan lantik diri sendiri jadi kapten....hehehheh

aznee : kemon aznee...tahun dpn aznee turun padang

ina said...

Rajagopal ke Rajagobal? Lynda mesti terbayang2 bob dlm skuad harimau tu..