nuffnang advert

Monday, December 20, 2010

Our Weekend

Our weekend pada hari Sabtu kononnya hendak menghadiri kenduri kahwin rakan Mr.Bob, tapi apekan daya, rupanya kenduri itew sebenarnya pada hari Ahad..hahahha. Kami memang datang awal la...sedang-sedang elok je...kononnya nak tengok pasangan pengantin bersanding..Lepas hampa dengan perkhabaran tersebut kami terus memecut balik ke Kampung halaman kami di Kajang...

Hari Ahad pulak demi tidak menghampakan kami, Mr. Bob telah mengajak kami tengok wayang. Huh, aku bila malas terus jadi rajin bila Mr.Bob mengatakan hasrat murni dia...TQ. Tapi kali ne kami bawak Batrisya...Batrisya tak kene tinggal sebab tak de sape nak jaga dia...

Bila sampai je kat Jasco Balakong kami terus je ke Kaunter wayang tu...ingatkan kalau ade cite Hantu Kak Limah Balik Rumah tu kami terus je nak beli...tapi apakan daya...tayangan HKLBR tu pada pkl 1.30tgh dah sold out, kami terpaksa tengok cite tu pkl 3.30ptg... sebelum masuk wayang, kami habis kan masa pergi makan-makan dan jalan-jalan dulu...




Tak sah kalau tak naik benda-benda ne semua...
mau mengamok...


Batrisya dapat beg....bila tanya nak pegi school ke..
dia angguk kepala..

Pengalaman kali pertama bawak Batrisya pergi wayang memang best. Aku risau je bila dia tiba-tiba menangis ke, maraung ke kan... Tapi allhamdulillah Batrisya ok...sambil tgk wayang sambil makan biskut. Orang ketawa dia pon ikut ketawa...Lepas ne boleh bawak Batrisya lagi...Tapi sorry sangat sebab tak sempat nak bergambar kat wayang, maklumla bawak budak kecik manakan nak sorong stroller lagi, nak bawak barang-barang lagi...masuk je panggung dah gelap...cerita dah nak start...

ok jumpa lagi...

4 comments:

..::SangRatoo::.. said...

ouh..teringin gak nk bawak Aaron masuk panggung..tapi takut bila gelap..die mintak nenen nak tido..terpaksa menyanyi plak nak dodoikan dia..hehehe~

aznee said...

ala kiut nye cadigen betty pakai. hehehehe... sb cm knl bli kt ne...;)

Jehan Najib said...

besar dh anak ko... senang bawak berjalan dh tk yah berstroller bagai kan..

Lyn, tag:
http://jehannajib.blogspot.com/2010/12/contest-muslimah-anggun-2.html

-Ipoh Mali- said...

ala2...tomey2..... mother suke!
xsaba nak jumpe :-)