nuffnang advert

Monday, December 13, 2010

MATRADE DINNER 2010

Salam kawan-kawan...

3Dec harus la aku cergaskan...sebab tempat kerja aku ade buat dinner...lagi satu aku kene naik pentas salam Tok Pa hahahahh.....Tahun lepas Mr.Bob, tahun ne aku pulak...Allhamdulillah...

Tema warna pada malam itu Turqoise, silver, & White...Tapi aku n Mr.Bob tak ikut tema pon..Kami pakai apa yang ade je...tak sempat nak membeli belah....

Kesemua persembahan malam tu best....Opening Gambit yang hot, persembahan koir, artis jemputan Adi n Ila yang vokal mereka mantap dan meletopsss itew....i like...Semuanya aku suka...meriah giteww

Acara kemuncak yang kami tunggu-tunggu iaitu Lucky Draw...Pada mulanya aku dan Mr.Bob dah ade meja khas untuk penerima APC, tapi kami tukar ke meja lain sebab nak berjimba-jimba dan bergosip-gosip dengan rakan -rakan diva...Allhamdulillah rezeki kami, pada mulanya Mr.Bob dapat lucky draw...lepas tu meja kami dapat The Most Happening Table....Allhamdulillah

Over all aku memang berpuas hati dengan dinner tahun ini...simple and nice. Best sangat meriah...Kedatangan kami memang berbaloi, lagi best dari tahun lepas ....dengan artis mabuk nyanyi baik aku keluar tangkap gambar dan terus balik...hahahahah itew tahun lepas ye.....!
kami sebelum dan selepas kejadian with Adi n Ila
u ollss nyanyi memang best...

Ouh....balik rumah Mertua Batrisya dah selamat tidur...my FIL cakap sebelum tido Batrisya ade sebut mama babah....sian nya anak mama....teringat mama babah ye....


bangun je Batrisya ....celik mata nampak aku terus senyum ke telinga...

Tata...

5 comments:

wardah said...

eh, sejak bila kawan dgn jezemine blossom ni linda? hihi, simple n nice kan? alololo sian Isya kena tinggal ye.

ni salah sorang mak & anak otromen. :p

Queen Of Late Comer said...

thn depan buat tema " seribu 1 malam" huh harus aku pakai rambu ramba di pinggaNN...
pn wardah : geng otromen hilang power lepas ketuk dome raksase hajdol... hahaha

NM02 said...

tahniah lyn

lynda said...

wardah- aku bangga ade kawan jezemine blossom...tahun depan pki pelekat tau wardah...hahaha

Queen Of Late Comer- Kalau thn dpn tema 'seribu 1 mlm' harus aku bling2...

NM02- TQ kak...allhamdulillah

aznee said...

lin, gamba ko dgn adi n ila yg last skali seksi weh. sungguh menusuk kalbuku utk melihatnye. hahaha.

tema sribu 1 mlm? wah harus purdah kite sume nt.. nt bile abis diner tgk purdah sume dh kene minyak sb mkn sume jenis pelahap. hahaha.