nuffnang advert

Friday, November 19, 2010

Jakarta - Bandung Part 2(sambungan)

Salam...sambungan dari Taman Safari di Puncak, kami teruskan perjalanan kami ke Bandung. Kami dari puncak ke Bandung melalui jalan lama tidak melalui lebuh raya, sebab lebih dekat kalau nak ke Bandung...

Tempat makan ne best tau...berlatar belakang sawah padi..



Dalam perjalanan ke Bandung singgah dulu makan..Kami makan nasi tepel..tak ingat lah kat mana ne. Kalau kat sini rugi kalau tak pekena Air Aprikot...memang mengancam..pekat...

Kemudian kami singgah ke FO pertama kami, tapi ini belum betul-betul sampai Bandung tau...baru pinggir-pinggir Bandung gitu...Memang FO di sana betul-betul best, banyak pilihan kat sana...Aku jadi rambang mata kat sana...Baju budak pon sama, banyak pilihan...Ada jugak aku beli dua tiga barang kat sana...



Mr.Bob dah rambang mata tu...tak pe, kalau tak berkenan kat sini,
nanti kat Bandung ada banyak pilihan lagi...


saya berkenan yang ini...Longchamp..hehehe

Kami meneruskan perjalanan kami terus ke Bandung, kami singgah di Chibaduyut...Tempat ini terkenal dengan barang-barang kulit. Kami tak beli apa pon kat sana, kami beli T-shirt je untuk sedara-mara.. Takut la tak sempat nak membeli t-shirt ne semua...


Kemudian kami ke Toko Tiga... Bila berada di sini rasa macam kat Malaysia pulak sebab boleh di katakan semua yang membeli belah kat sana orang Malaysia...ada tu dari Klang, Shah Alam....

Adik-adik n Mr.Bob dapat memborong Levi's...Aku! faham-faham je lah kan, kene ade special size ye...tak ada jual ket sini...heheheh
Selesai membeli belah di Toko Tiga kami terus pergi makan malam...tapi tak de gambar la..dan selesai semuanya kami terus check in di Hotel Isola Universiti Pendidikan Indonesia.

bilik kami...

Sekian dulu part-2 kami...nanti sambung lagi ye...

last update 30 Nov

1 comment:

wardah said...

ouh isha tertidur masa makan ye. cantiklah tempat tu linda. sejuk tak?