nuffnang advert

Friday, July 9, 2010

Di Hari Jadi Ku....


Sejak dua menjak ne, aku agak malas dan tak ada masa nak update blog.. mungkin di sebabkan sibuk dengan training kawat untuk perbarisan dan training netball..balik kerja pon dah penat....

Minggu lepas aku telah menyambut birthday ku yang ke-28 tahun. Sangat-sangat bermakna kali ini sebab dapat celebrate dengan family di Kajang dan lebih bermakna lagi dapat celebrate dengan family kecil ku Mr.Bob n Batrisya.

Pada mulanya kami meraikan dengan sajian Dominos Pizza pada hari Sabtu malam dan detik jam 12 malam sesi tiup lilin pulak...bukan main lagi aku....

Pada umur 28 tahun ini, banyak pengalaman pahit dan manis aku tempuhi, allhamdulillah di samping keluarga aku, Aku mempunyai Mr.Bob dan permata hati ku Batrisya yang menjadikan hidup ini penuh dengan cahaya-cahaya kegembiraan. Hidup ini tak bermakna tanpa mereka semua....


Pada kawan-kawan yang aku sayangi, terima kasih kerana menghantar sms ucapan pada aku..walaupun aku tak dapat membalasnya kerana line hp aku dah kena bar....hahahahha...Terima Kasih banyak-banyak

5 comments:

..::SangRatoo::.. said...

gerammnye betty nih..awas kamu! hehehe

mrsbard said...

weh linda! asal la betty ni mcm ni..geram la hai aku!!! ;-)

puan sha said...

lin...happy belated bday! smge dipjgkn umot, murah rzeki dan ceria2 slalu~~~ amin!

lynda said...

..::SangRatoo & mrsbard : Sekarang Batrisya punyer pesen senyum depan camera macam ne la....tak tau mana dia dapat...

puan sha: tq sha, malu pulak kita...heheheh

Jehan Najib said...

wei.. syoknye celebrate bday dgn baby... aku aritu celebrate baby masih dlm perut...

anyway, happy birthday. may all your with come tru & happily ever after..