nuffnang advert

Tuesday, June 21, 2011

Happy Fathers Day

Happy Fathers day pada bapa-bapa kat luar sana....terutamanya sekali nak ucapkan pada Mr.Bob(saya tau saya lambat buat entry ne). Nak celebrate pon tak sempat sebab minggu ne kami agak kelam kesana kemari dari Kajang maklumla mama tak de minggu ne.

Terus terang bila setiap kali Hari Bapa aku cuba tak nak ingatkan tarikh tu...sebabnya aku akan rasa sedih. Teringat kenangan-kenangan bersama Arwah Ayah. Tapi tak adil la untuk Mr.Bob kan....Jadinya hari Ahad lepas kami luangkan masa bersama memenuhi jemputan kenduri kendara(hahahhaha). Nak buat Caremal pon tak sempat tau....

To Mr.Bob, Happy Fathers Day...terima kasih di atas segalanya, semoga kita menjadi ibu-bapa yang terbaik untuk anak-anak kita ye..Insyaallah...

Al-Fatihah untuk Arwah Ayah.

3 comments:

Sue-Rya AQ said...

Happy father's day buat en bob ye..hehe.. :))

nota kaki: semoga arwah ayah kak lyn ditempatkn di kalangan org2 yg beriman di sana...

Kakzakie said...

Walau dia telah pergi moga anak yg ditinggalkan adalah anak yg soleh/solehah kerana doa anak-anak inilah yg membahagiakan dia...

Anum said...

sama la sis