nuffnang advert

Friday, June 10, 2011

BERDUA...

Assalam...

Ape yang berdua ne? Ha...hari ne tinggal kami berdua je yang bekerja, geng yang lain semua cuti. Kebetulan 3 hari Mr.Bob kerja di Janda Baik, kereta aku yang punyer la....

Dah lama tak ke Ikea. Rindu sangat, rindu kat Meetball n rindu nak cuci mata...


Santapan wajib kami Meetball...pada mulanya Fie nak oder yang 10 ketul tu..5 ketul pon dah buat masing-masing keyang sangat sebab dengan Kek Daim lagi...Mushroom Soup lagi


Kali ne tak de gambar-gambar ko buat peace ke....control-control ayu yek....gambar kali ne gambar menyuap, sebab dah lapar


eleh Fie....nampak sangat ko control ayu kan

Selepas pusing-pusing di Ikea, kami ke Ikano pulak servay baju anak-anak...Geram sangat tengok baju-baju kanak-kanak ne comel sangat...Lepas ne boleh la pergi lagi untuk shopping baju raya Batrisya..

8 comments:

wardah said...

eh haruslah kontrol. malulah peminat nampak makan macam pelahap sgt! haha

..::SangRatoo::.. said...

wahh kemaen korang kan..hehehe..weh..sally kata tak halal meatballs tu...tul ke?dasar sally..

aznee said...

linda & fie : nape kite telan air liur ni tgk meatbol? ;p. tp korang samak x dlu g ikea? hahahahaha...

chichi said...

adoi..teringin

mrsbardjahat said...

weh! kemaen korg ke ikea tnpa aku kan?? dasaaaaarrrrr.....repeat balik aaaaaaaa

Anum said...

ermmmmmm sedap nya

lynda said...

wardah : Fie lps ne mak nam nak pegi, boleh la follow dia lagi..

sangratoo: meatball dah boleh makan la..jom la lepas ne beramai-ramai kita makan di situ..

aznee: wah bersiaran di rumah nampaknya aznee ne....ha..telan air liur la ko aznee....makan lauk pantang je la...hahahah

chichi: orang berbadan dua ne memang teringin nak makan je kan?

mrsbardjahat: jom aaarr mak nam....

Anum: sedapp...tq jadi follower n tq bagi komen.

ina said...

ish..ish...makan sedap yeeee..