nuffnang advert

Monday, June 6, 2011

Tahniah Aznee & Juju..

Assalamualaikum.... lama tak update ne...

First sekali nak ucap tahniah buat BFF Aznee yang telah selamat melahirkan baby girl yang diberi nama Hasya Qaireena seberat 2.9 kg semalam pada 5 Jun di Hospital Selayang...Tahniah buat Aznee sekeluarga dengan kehadiran puteri comel mereka....hahahah lepas ne Kebar ade geng la nak main..Tadi Aznee ade cakap, ade geng la nanti kami nak beli baju-baju untuk anak pompuan....

amek berkat utk anak ke-2..hehehehe

Tak lupa jugak buat BFF Juju yang yang selamat melahirkan baby boy pada 7May....



Baby Muhammad Shahzwan Asyraf

Lagi 3 bulan Batrisya akan menjangkau 2 tahun, Allahamdulillah...cepat sangat masa belalu. Dah banyak sangat akalnya...lasak bukan main lagi...
Mama luv u Batrisya...muahh..muah..

9 comments:

wardah said...

kenapa aku takda gambar yang 1st tu? sabotaj!

AEDAN said...

TANIAH kepada IBU IBU MUDA...!!!!

ZSqueenbee said...

dh bertambah² ahli keluarga divaz ye..alhamdulillah..conoknye tgk baby ni..2 bln lgi tuk pia..

lynda said...

wardah : sabotaj tak sabotaj...mana yang ade je Fie...

Aedan : Tq bangg...

ZSqueenbee : Allhamdulillah...Pia pon tak lama lagi kan...seronoknya...

ct shah said...

tembamnye baby juju.geram tgk pipi dia.baby aznee pun comey.hang bila lagi lyn?:p

lynda said...

comelkan...aku insyaallah....

ina said...

Comeyyyynyaaa baby juju..geraaammm

NM02 said...

tahniah pada mereka berdua. bertambah le geng anak2 korang ek. nnt dah semua besar, dorang pun berkawan, mesti best, penyambung persahabatan antara korang kan.

..::SangRatoo::.. said...

weh..mana pic aku kat atas tu?dasarrr ni..hahaha.. (ummm aku pon nak amek berkat sekali..tapi tunggu aaron 2 thn..ngee~)