nuffnang advert

Monday, April 5, 2010

HOUSE WARMING & BABY SHOWER -FIE

Yesssss!!!akhirnya kami semua dapat menjayakan majlis House Warming & Baby Shower Fie di rumahnya di Subang Bistari. Tujuan sebenarnya nak berkumpul bersama-sama dengan keluarga masing kebetulan pula Fie dah nak due dan kami semua tak pernah datang ke rumahnya lagi. Dalam masa yang sama sambut Birthday Alan 1tahun sekali.



Happy Birthday Alan



Kami dah sepakat masing-masing bawak makanan. Macam aku bawak Pengat Pisang Special, Aznee Puding Caremal, Tuan rumah Fie buat Nasi Ayam, Juju Cake Secret Recipe, Sally Cheese Cake, Mak Nam Nugget Fries and Hotdog, Yin bawak hadiah and Jue bawak Pizza.





Gossip Time







Thanks Yin...




Jue pon dapat hadiah



Pada hari tersebut aku n family lambat sikit. Maklumla datang dari Kajang. Tak sampai hati nak tinggalkan mama masak sorang-sorang, jadinya aku sama-sama tolong mama kat dapur. Tu yang jadi lambat tu...anyway thanks mama siapkan bekal untuk kami bawak balik...


Happy sangat masa ne sebab dapat kumpul sama-sama tambahan lagi Yin join sekali. Kelakar sangat sebab masing-masing dengan family n anak-anak. Tengok gelagat Juju dan Alan.. Aznee dan Kebar..Aku dan Batrisya, Tengok Fie yang tengah sarat tgh terkontang-kanting dekat dapur. Mak Nam n Bad, thanks tengokkan Batrisya masa aku tengah makan. Sally yang cute. Yin yang gile-gile.



Practise ye Mak Nam n Bad...nanti senang




The Papa's



Possing di dapur pula


Three of us






Mr & Mrs. Ayemo...Tuan Rumah




Aznee Family



Yin and Faizal





Sally





Jue, Ajib and Aaron



Bad and Mak Nam...bukan main deme





Juju, Alan and Salani(En. Kaki Pukol)




Aku puas hati sangat-sangat sebab kami dapat juga akhirnya berkumpul ramai-ramai. Dah lama sebenarnya plan nak buat benda-benda macam ne, asyik tak jadi je. Ok girls lepas ne kita arrange pulak percutian kat mana-mana.





AJK PEMBUNGKUSAN


Orang dapur....


Possing kat luar rumah pulak



The Door Gift


To Fie and Ayemo...Thanks buat majlis ne..rumah ko sangat cantek..Aku tak sabar nak tengok anak ko..semoga selamat semuanya



Thanks Fie....

5 comments:

...Ceritera Kehidupan... said...

Best nye.. nt insyaAllah kite wat lagik len kali..;)

..::SangRatoo::.. said...

weh..nape gambo aku banyak takde?musykil aku???tunggulaa ayon besar nanti..dah tak netek lagi..aku caras korang!! hehehe..seronoknyeeeeee...rindduuuuu saat2 ni...

lynda said...

kih kih kih....
kawan baru di alam maya....

wardah said...

thanks linda sudi dtg..wahhh

~Lady JuJu~ said...

linda je ke fie..kitorg ni takyah thanks ke..? haaa..? linda..cuba ko tgk wajah betty kat gambar gossip time tu...mcm dia phm je kan ape yg kita gossip tu..dia dh register blom nk jadik geng ni? hihi