nuffnang advert

Thursday, September 22, 2011

Open House 2011

Assalam semua,

Lama benar tak update....biasa la, kemalasan yang melanda tapi aku gagahkan jua...Tapi kan bila tengok blog-blog kawan yang lain...tetiba timbul rasa teringin nak jadi rajin update hari-hari...eerrmm aku cuba jadi rajin(insyaallah).

Meh aku cerita sikit open house yang sempat aku attend tahun ne.
Mula-mula ke rumah boss aku. Sampai jugak kami sekeluarga ke rumah boss....


Selepas ke rumah boss, sempat pegi rumah kawan-kawan Mr.Bob tapi tak ade gambar sebab waktu tu hujan lebat.

Esoknya pula ke KFC Kota Damansara. Dapat jemputan Birthday party anak Mariam.

  Batrisya with Eryn Birthday Girl

  Kakal n Aaron pon ade...


Tq Mariam jemput kami...

Lepas tu sesi jamuan-jamuan di office pulak. 

Jamuan Raya MITI & Agensi




 Yang ne pulak jamuan raya Bahagian Khidmat Pengurusan...


Semalam kami ke  Open House BGPP


 tuan rumah ne....


Tq kepada semua yang sudi menjemput. Memang meriah la tahun ne. Makanan memang super duper
sedap. Perut aku pon dah nampak sangat ke depan nyer..banyak sangat aku makan ne...

4 comments:

Anum said...

cantiknya baju raya masing2

wardah @ fie shah said...

Ada BATU dalam gambar di atas. Haha

..::SangRatoo::.. said...

kite nak tanye ni..mana gamba batu belah batu bertangkopp tu..heheehheheh

absolutely emy said...

Bestnyer ada open house makan2