nuffnang advert

Tuesday, October 11, 2011

2 years now...

Assalam semua,

Pada penghujung bulan Syawal lepas kami sekeluarga telah menunaikan hajat nak buat Birthday Batrisya dan  Mini Open House. Allahamdulillah semuanya berjalan lancar dengan bantuan-bantuan My Mama, Keluarga Mertua, adik-beradik dan adik-adik Ipar aku. Terima Kasih semua, kalau tak ade kalian pastinya tak terkejar nak buat  ke semuanya.

Jamuan yang bermula seawal jam 12tgh dengan kehadiran jiran-jiran tetangga dan selepas tu kawan-kawan office. Agak kelam-kabut pada mulanya sebab jemputan datang serentak...jadi keadaan tu penuh sesak. Pada kawan-kawan semua aku mintak maaf ye dan terima kasih kerana sudi datang.

Buat Anak Mama Batrisya,




Rasanya baru semalam mama melahirkan kamu. Sekarang kamu sudah 2tahun. Sesungguhnya Kurniaan Tuhan itu besar rahmatnya buat mama&babah. Kehidupan kami semuanya di penuhi keletah dan gelak tawamu...Syukur Allhamdulillah....Mama&Babah doakan kesejahteraan mu, menjadi insan yang berguna dan menjadi kebanggaan kami semua..

5 comments:

Anum said...

sekejap je masa berlalu kan

wardah @ fie shah said...

Tq Mama Batriysa jemput auntie & adik tatal. tgk lah adik tatal menyibuk dkt kek bday orang. tskk.

e k i n ♥ y u s r i said...

hapy besday batrisya...

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..tq betty..tahun depan jemput ayon lagi ye..ayon tak nangis lagi dah (harap begitu..tsk tskk)

lynda said...

Anum - ye la Anum...cpt sgt masa blalu...

Fie- sama2 ibu kakal & kakal...tq ye sbb dtg..heheh biasala bdk2...

ekin-tq untie ekin....selamat pengantin baru...

Jue- Tq Aaron & mummy...jgn nangis2lagi ye..