nuffnang advert

Thursday, September 8, 2011

Raya 2011

 Assalam semua...apa khabar..Macam mana dengan raya anda semua. Aku Allamdulillah, lagi seronok sebab Batrisya dah pandai nak beraya..selalu mintak 'nak pakai baju raya', ala comelnya anak mama.

Seperti tahun lepas kami beraya di rumah mertua dahulu, sebelum tu dapat la berbuka puasa dengan keluarga di Kajang sebelum mama dan adik-adik yang lain balik ke Melaka. Lepas dah puas beraya di rumah MIL petang tu kami terus balik Melaka, nak beraya dengan sanak saudara my side pulak.



Tahun ne berani la sikit bagi Batrisya main bunga api. Tapi tak boleh la main banyak sangat sebab takut asap tu buat Batrisya batuk.


 Raya ke-3 sempat celebrate birthday Batrisya kat kampung. Tengok tu, semangat sangat tiup lilin. Happy Birthday Batrisya. Mama n Babah sayang Batrisya sangat, Batrisya pengubat hati lara kami. Dah petah sangat bercakap...kami layankan saja(macam nak nangis).



 Masa ni beraya di Beranang sebelah Arwah ayah. Dah lama tak lawat nenek-nenek saudara di sana.

Tahun ini beraya sangat best, sangat penat hahahahha...Allhamdulillah kami semua seronok dapat berkumpul bersama.

6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat hr raya kak lin

wardah @ fie shah said...

happy belated birthday Batrisya

Ann said...

Salam aidilfitri, & happy belated birthday Batrisya
:)

ADAN + LINA said...

Happy eid Fitri...

Batrisya...Nak dapat kawan x lama lagi...

TANIAH untuk keluarga ini.

ct shah said...

happy belated birthday betty.nnti auntie bagi kiss dan present masa celebration next week ek.:-)

wahida said...

hepi belated beday betty..dah besar dah anak ko lynn...



p/s: sedap kan cheese naan tu...