nuffnang advert

Monday, April 25, 2011

Tutti Frutti

Hujung minggu kalau balik Kajang memang tak sah tak ke pasar malam bangi. Kebetulan dalam perjalanan kesana kami akan lalu satu shop lot baru yang ada kedai Tutti Frutti ....Dapat jugak akhirnya merasa, kalau tak lalu je depan kedai tu.... Kedai Tutti Frutti ne kepunyaan palakon Ainul Aishah tu...

Sila ye pilih saiz cup mana yang anda suka....cup pink saiz paling besar sekali, hijau saiz sederhana dan saiz kecik cup warna oren...


Mr.Bob pilih perisa coklat&vanilla...aku pilih perisa epal & orange.


lepas itu boleh pilih topping pulak dan timbang...heheheheheh. Harga boleh tahan jugak la mahal nyer...tapi tak pe sekali sekalakan...


*gambar aku yang kecil mcm semut tengah meyembang dengan Kak Ku ....

Kebetulan masa nak balik jumpa dengan Kak Ku ex-office mate aku, sembang-sembang dan lepas tu terus ke pasar malam...

5 comments:

..::SangRatoo::.. said...

wah...tutti frutti selepas e-cekap..hehehe...ada kad utk cop tak linda?ngeee~

wardah said...

wahhh, pergi tak ajak! takmo kawan kau 10 minit bermula dari sekarang!!

aznee said...

tuti fruity?? adekah ia nye mengemokkan??? dan ade buble x mcm ecekap?? hahahaha..

lynda said...

sangratoo : tutti frutti ne tak de la kad cop mcm e-cekap tu....jom la u ollss lepas ne cuba tutti frutti lak!

wardah : wei aku pegi weekend hari tu la....jom la lepas ne geng2 divas lak pegi..

aznee: tak tau la aznee menggemukkan ke ape...aku mkn je...bleh cuba lepas ne...tak de bubble mcm e-cekap tau

ZSqueenbee said...

skrg dh ade kt curve kn..slalu tgk je tp xpenah nye nk terai..mahal x kak??