nuffnang advert

Monday, April 18, 2011

Smiley For Janda Baik

from google

Aku baru balik kursus 3 hari di Janda Baik... nak cerita banyak-banyak nanti takut tak suprise pulak kat kawan-kawan yang lain...tapi kursus ne best la...serius tak tipu punyer...


Moment yang tak dapat aku lupakan pada malam pertama aku di sana, kami semua pakai kain batik...lelaki pulak pakai kain pelekat...kelakar tengok gelagat masing-masing.... macam pelarian Myammar pon ada jugak aku tengok..... hahahahahha



Hari ke-2 pulak yang best sekali lunch kami makan Maggi....yum yum yum. Malamnya pulak kami buat persembahan berkumpulan

Kumpulan Rumba ye...bukan Rimba atau Rumbia ye kawan2...hehehe

Kursus yang sangat best sebab dapat hilang kan stress yang ade kat kepala ne. Ketawa, senyum dan happy-happy aku kat sane...Kepada kawan2 office sila la tunggu turn anda pulak ye....


4 comments:

wardah said...

cerita semut tak makan dlm hutan ada tak Lyn? hihi

NM02 said...

alahai... tak sabar weh

lynda said...

wardah : hahahah...korang la punyer pasal...kesian semut tu tak mkn...

NM02 : Ko pegi group no2 kan kak...?

ct shah said...

lambatnyer turn aku.dup dap ddup dap..