nuffnang advert

Tuesday, April 26, 2011

Thanks Mr.Bob


Thanks to Mr.Bob yang tak jadi nak cancelkan channel movie....ini adalah di sebabkan Mr.Bob pada mulanya nak cencel movie dan gantikan dengan channel mustika yang ada Maharajalawak tu, tapi tak jadi ....Boleh la lepas ne tengok Maharaja lawak sampai lebam...Kalau channel movie pon boleh tahan jugak cerita-ceritanya....Baru-baru ne dapat jugak tengok movie The Blind Side yang menang Academy tu....best-best..

~sumber google~

~from google~

Kepada Mr.Bob , terima kasih banyak-banyak sebab faham akan keinginan isteri mu ini...Tapi ade syarat dari Mr.Bob..'Kalau dah ade Maharajalawak n movie ne jangan malas-malas buat kerja rumah pulak'.....teetttt!!!...;p

3 comments:

ct shah said...

kite pun langgan mustika gak.ada 3 channel kan kalau tak silap termasuk B4U (cite hindi) lagi.tapi tujuan utama langgan ni mestilah sebb maharaja lawak.kita vote for jambu,jozan dan sepah!!!

p/s:suka lawak jambu last week.jadi nora danish.lawak terbaik dan sempoi!!

wardah said...

tettttttt...jgn malas lyynda!

AEDAN said...

Buatbuat malas aje lyn...
kalau bob bising ajak dia sama sama kemas rumah...
Bila sama sama gotong royong kemas rumah lagi Romantic...