nuffnang advert

Thursday, February 17, 2011

Thanks...


Bila diri ini di uji ada jugak kawan yang baik hati nak tolong tukarkan Template Design kat blog aku. Thanks to my BFF E a.k.a Wardah(ibu kepada Kakal)

Pada mulanya Tamplete Design yang lama tu dah tak boleh pakai, asyik keluar Photobucket je...jadinya mintak la tolong dengan BFF E aku ne...kalau aku yang buat mahu nyer tak menjadi langsung.

Jadi terima la...

Thanks...

3 comments:

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..tahniah!

ina said...

kena amek tutorial ni..bayar lebih sikit kalo nak hebat dari blog dia..kekeke

wardah said...

baiklah lyn. jgn lupa belanja aku. sama².