nuffnang advert

Monday, October 18, 2010

Rumah Tertutup...makan-makan lagi...

Salam semua...

Lama rasanya tak update...Banyak sangat benda perlu di satelkan...Batrisya pulak tak sihat...
Last entry aku ada katakan yang ade orang tu nak buat openhause...Tapi memandangkan bulan Syawal pon dah habis, kira majlis ne Majlis Rumah Tertutup Sally la namanya...hehehehe

Aku bersama Batrisya dan Nadia bertolak dari Kajang dalam 12 lebih. Kali ne Mr.Bob tak dapat join sebab kene kerja, jadinya aku memberanikan diri drive dari Kajang ke Taman Melati...nasib baik kereta auto...kalau tak mungkin tak sampai ke rumah Sally.

Sampai je rumah Sally, Fie dan Jue bersama anak masing-masing dah sampai awal sebab sebelum tu mereka ke kenduri kahwin.

Eeerrmmm memang puas la makan kat rumah Sally hari tu. Menu Mee Bandung Muar, Nasi Impit kuah kacang, sambal tumis, serunding... Kalau pegi rumah Sally tak sah kalau tak makan Cheese Kek, Sagu...Ayam panggang yang sangat lazat.....

me, Kebar, Aznee n Mak Nam


Bila tak nak dukung macam ne la....nak memanjat je...

Kepada Sally....Thanks banyak-banyak tau jemput kite ye..Makanan kat rumah akak sedap-sedap sangat... Sampaikan siap cakap kat Nadia teringat-ingat makanan kat umah akak. Rugi tak makan puas-puas....hahahahahah. Jangan lupa jemput lagi saya ye .....


Lepas ne ramai la yg mengunjungi Gym...masing-masing complaint badan dah kembang...

2 comments:

wardah said...

laki sape kt belakang tu? tskk..malu i..

..::SangRatoo::.. said...

hoh..malu nak ngaku abg ipar..uhuk!