nuffnang advert

Thursday, September 2, 2010

Batrisya First Birthday



saya sudah setahun lah!!

Salam,


Allahmdulillah semalam genap Batrisya setahun. Ha...Batrisya bukan Baby lagi...eerrmm sebenarnya terharu ok sebab masa, hari, bulan sangat-sangat pantas berlalu...rasanya baru semalam melahirkan Batrisya.

Kebetulan pulak semalam kami berbuka di PWTC, jadi kami celebrate sekali Birthday dia. Semalam lepas balik terus kami ke kedai kek. Puas cari kek yang ada gambar cartoon, ingatkan nak la cari kek gambar Barbee ke, Tweety ke... tapi tak ade pulak...jadi kami pilih kek yang comel ini tapi nampak macam boy pulak sebab ade patung Atomen dan kereta mainan...Tak pe la kan janji ade...


To Batrisya : Happy Birthday Sayang...Mama dan Babah doakan Batrisya sihat-sihat selalu, jadi anak yang solehah, rajin-rajin belajar...semoga keluarga kita di rahmati, di murahkan rezeki...AMIN

7 comments:

wardah said...

amin. jadi anak yang baik ok sayang. nanti kita jumpa kita borak² tepuk² bahu lagi ok. sesuai buat menantu isya ni tau! i like!

my-niezzareena said...

epi beday batrisya! untie sheena bagi duit raye nnt eh

Sue-Rya Qistina said...

HAPPY BIRTHDAY TO BATRISYA...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..semoga menjadi anak yg solehah..insyaallah..amin..

ct shah said...

happy birthday betty!semoga jadi anak yg solehah,panjang umur dan sentiasa didlm rahmatNya.don't noty2 ek!

wahida said...

hepi birthday betty...semoga pjg umur, murah rezeki dan jadi anak yg solehah ye...amin...

Zana-Iman said...

Happy belated birthday princess batrisya...Moga pjg umur, happy always & jadi ank yg solehah....AMIN

Queen Of Late Comer said...

ni besday betty ke besday mama & babah.... excited mama & babah potong kek betty... kekek hepi besday baby betty....