nuffnang advert

Saturday, August 28, 2010

Majlis Berbuka Puasa

Salam,

Pada hari Jumaat lepas kami sekeluarga telah berbuka puasa di Office. Ha...sangat seronok sebab dapat jumpa kawan-kawan dengan anak-anak mereka. Hidangan pada hari itu nasi campur, mee rebus,ABC dan macam-macam lagi la....

Hari Sabtu pulak pergi berbuka dengan geng-geng divas...Tapi kali ne tak ramai divas turut serta. Maknam tak dapat join sebab Mr. Bard tak sihat, Aznee pulak kene berbuka di rumah Mertua. Sally pulak kene teman mak dia. Kali ne tempat berbuka kami ialah di Restoren Nelayan Titiwangsa.

***

Lagi beberapa hari je Batrisya nak setahun. Tapi tak ade plan lagi nak celebrate kat mana. Cepatnya anak mama dah setahun. Sekarang dah pandai memanjat, bila memanjat pulak berani nak lepas-lepas tangan pulak....Dah pandai kedekut, apa ade kat tangan dia kita tak boleh ambil tau..nanti mengamuk. Eerrmm....kene tanya Mr.Bob nak berbuka mana hari Rabu ne.


Jumpa lagi..
;p

3 comments:

wahida said...

alalala comei giler si betty nih...rasa nak cium dia puas2 la...

Haza Wahida said...

ala..ala tomei nya buat mulut cam gitu

..::SangRatoo::.. said...

hepi besday to bettyyy..hepi besday to bettyyy..hepi besday to bettyyyy..hepi besday to betty...SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEHAH KEPADA MAMA DAN BABAH YE..