nuffnang advert

Thursday, May 20, 2010

KOC MERAH JAMBU

Terbaru komuter telah mengenalkan koc merah jambu bagi wanita..eerrrmmm kenapa tak di perkenalkan dari dulu lagi. Dulu banyak sangat kenangan aku bersama komuter ne..kiranya aku adalah pengguna setia komuter ne...Banyak kenangan pahit daripada manis la...Masa start keje di KL dulu aku memang menggunakan komuter ke tempat kerja, Hampir 4 tahun la..Pergi dating pon naik komuter tau...lepas tu Mr. Bob amek kat KL Sentral...hehehehee
Kalau dulu kena berebut-rebut dengan lelaki-lelaki sampai terpijak jari kaki ne...sakit weiii....Lepas tu kalau bauan jangan cakap la..macam-macam bau. Ada bau masam, tengik eiii tak lalu aku.. Kalau komuter ne penuh macam sadin lagi la...di tolak-tolak sampai ade yang bergaduh-gaduh..bertumbuk-tumbuk pon ade...selalunya time balik kerja la dekat stesen KL Sentral. Memang emo la tambahan lagi bila komuter delay, rosak, hari hujan...semua orang resah gelisah..
Tapi bila dah ada koc untuk wanita ne kira selamat la sikit. Dapat la mengurangkan kes-kes penyeluk saku dan gangguan seksual. Tapi mesti dipantau supaya koc wanita ni memang sepenuhnya untuk wanita. Rasa nak try la sekali naik koc wanita ne....rasa rindu dengan kenangan-kenangan naik komuter masa zaman-zaman bujang dulu.

4 comments:

..::SangRatoo::.. said...

heeheh..jangankan komuter atau lrt...naik bas pun aku dah rindu giler..rindunyerrrrrrr..lama tak gi kl naik bas cam zaman muda mudi dulu..hehehe.....

wahida said...

dulu aku pun pengguna setia komuter lyn..aku pun rase mcm nak try la sekali koc merah jambu tu, mmg banyak kenangan komuter ni weh..especially di waktu puncak, tensen beb!!

Jehan Najib said...

Lin,
Aku naik aritu dr KL Sentral ke Serdang, sama jek... Jantan2 ni smer tk sedar diri berebut nk naik Ladies Coach.. Tah hape2 tah..

lynda said...

SangRatoo : Kalau naik-naik bas ne zaman belajar-belajar dulu...huhuhuhu

wahida : aku rasa nak menangis wei kalau time puncak komuter ne buat hal wei...

Jehan : Kenapa jantan-jantan yang menyebuk wei kat Ladies Coach....demmm!!! geram pulak aku!