nuffnang advert

Wednesday, December 19, 2012

Makan-makan

 Assalam semua...

Semalam sempat jugak merasa makan di Tree Steak House Paya Jaras selepas habis urusan di Ampang. Selalu kalau balik rumah akan lalu Paya Jaras dan kedai makan ne memanjang ramai orang nya. Cakap kat Mr.Bob nanti kena cuba makan kat sini. Ternya makanan kat sini sedap u ollsss..makanan pon sampai cepat... Ada masa nanti nak ajak family lak makan kat sini.


Adik tu selalu la gaya macam tu. Mana boleh tengok orang lain mengunyah kalau dia pon sekali tak mengunyah...Bagi la rasa sikit-sikit aiskrim tu, tak boleh la banyak-banyak...kang batuk masuk hospital lagi


sebelum terkaman bermula.... Tu ade oder chicken nugget, tak tau kenapa boleh teroder...macam tak pernah makan pulak sedangkan stok nugget tu manjang ade dalam freezer kat rumah...tak berusik pon nugget tu..last sekali bungkus bawak balik rumah.

kami oder spagetti untuk kakak....lapar sangat kekdahnya..separuh jugak habis dia makan

Gini pulak gayanya Mr.Bob makan bila tau saya nak amek gambar dia.

Ok la...itu sahaja buat masa ini..jumpa lagi


2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

pandainya kakak makan spageti. banyak pulak tu. hehehe. zandra ni samalah ngan anak saya yg no 2 tu kak. tabley tgk org lain makan, dia pun nak jugak

Jehan Najib said...

Dah pandai dh anak ko mkn sendiri. Anak aku kalau bg mkn sendiri, main je lebih. Yg lain smer sepah.