nuffnang advert

Friday, July 13, 2012

Cheese Naan@RSMY

Assalam....Semalam saya puasa sunat. Bila Mr.Bob tanya ade teringin nak berbuka apa-apa tak? hehehehehe sebenarnya banyak benda yang terasa teringgginnn sangat nak makan...Tapi satu-satu lah ye, jangan ikutkan nafsu je...sebelum berbuka memang semua nak makankan...Semalam saya berbuka Cheese Naan RSMY di Jalan Medan Tuanku....Last saya makan kat sini masa bulan puasa tahun lepas.

 Kami order Cheese Naan  2 set, ayam tandoori dan kari daging cincang(masa ne kari daging tak sampai lagi)

Sementara saya berbuka Mr.Bob tolong jagakan Zandra yek...

Allhamdulillah selesai jugak saya berpuasa semalam.

Jumpa lagi Assalam....

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

kakak dah besarlah! :D

SangRatoo said...

steadyyy bobbb steadyyyy..hahahaha

ct shah said...

dapneyr cheese naan.:-)

lynda said...

Sue-Rya Qistina : Kakak nak melawa je skrg

SangRatoo : dah terlebih steady tu Mr.Bob

ct shah : Boleh la cuba sblm bersalin ne...sempat lagi tu...