nuffnang advert

Friday, July 27, 2012

Berbuka Puasa Di Luar



Semalam kami berbuka di Restoren Chawan Publika bersama-sama dengan unit baru Mr.Bob.
Ini baru first time kami berbuka di luar sepanjang ramadhan.

 ini menu Mr.Bob semalam

Menu-menu di Restoren Chawan sangat sesuai untuk bulan Ramadhan ini. Semalam Mr.Bob makan set Nasi Putih Lauk Masak Lemak Daging Salai, saya pulak makan set Soto Nasi share dengan Batrisya(sorry tak sempat nak amik gambar). Setiap set ada Air Panas dan Air sejuk, pencuci mulut caremal/sagoo gula melaka(ini berlainan setiap hari)

Kalau anda nak berbuka di sana, saya sangat recommend set-set nasinya. Selain set Nasi Lauk Masak Lemak Daging Salai ada set lauk ayam kurma, set nasi lauk asam pedas dan banyak lagi.

heheheheheh....

p/s: minggu depan tuan punyer blog sekeluarga akan berbuka di Office. Nak tengok gelagat kawan-kawan dengan anak-anak mereka...mesti macam-macam ragamkan?...hehehehehehe


6 comments:

Anum said...

cawan best heheF

Sue-Rya Qistina said...

brp RM per head kak?
saya x dpt join berbuka kt matrade this year sbb dpt jemputan utk buat show. huhu

lynda said...

Anum:anum dah pernah pegi ye...kak lin je ketinggalan...hahahah

Sue-Rya Qistina- Tak la mahal nau...sedang2 elok je....ikut set yang korang amek...

wahida said...

ok, sekarang aku pulak terliur...huwaaaaa!!!

wardah @ fie shah said...

sedapppp!!!

SangRatoo said...

wahhh..kene sages kat unit aku ni...ummmpp menarikss :)