nuffnang advert

Monday, May 14, 2012

Kakal Birthday

Assalam,
Semalam dapat jemputan Birthday Party Kakal yang ke 2 tahun. Semalam dari Kajang terus kami ke Kg Kerdas Gombak. Sampai di sana Batrisya tak senang duduk sebab ade Kolam mandi khas untuk anak-anak bermandi-manda. Jenuh pujuk Batrisya makan dulu, tapi tak nak. Nasib baik masa hari Jumaat Fie dah bagi tau bawak baju.


Dah lama tak jumpa Kakal...sekali bila jumpa dah besar...dah pandai cakap, dulu kemain susah sangat nak dengar suara. Kek red velvet tu sangat sedap hokeh.


Masa ne Batrisya ok lagi sebab tak ramai dalam pool tu.

Ini pon dah macam takut-takut sikit sebab dah ramai budak-budak. Kalau ada rezeki lebih lepas ne nak masukkan Batrisya ke Kelas Berenang, sekurang-kurangnya dia tak takut kat air.

Antara kawan-kawan yang hadir...

Dah lama mak tak berposing hokeh...

Terima kasih kepada Fie sekeluarga kerana sudi menjemput kami. Gambar Zandra tak ambik pulak pada hari kejadian sebab dia sibuk beradu...

Happy Birthday Kakal, semoga panjang umur dan di limpahi rezeki dan semoga menjadi anak soleh.

3 comments:

Sue-Rya Qistina said...

bestnye dpt kumpul ramai2! happy birthday kakal.. :)

saLLy sWeeT said...

lin... nak gambar... heeee

..::SangRatoo::.. said...

asal laa anak aku tutup tinger..belon punye pasall :P