nuffnang advert

Friday, July 8, 2011

My Quiet Birthday...


situasi santai di rumah ketika ini...sila abaikan gambar saya itu ye...lilin tak ade, Mr. Bob guna lighter konon-konon macam lilin la, sebab Batrisya dah excited siap nyanyi happy birthday nak tiup.


Assalam,

Isnin lepas genap umur aku 29 tahun. Allhamdulillah aku masih bernafas, masih berpeluang bersama-sama dengan keluarga dan di kelilingi dengan rakan-rakan tercinta, Allhamdulillah...

Sambutan birthday kali ini biasa-biasa saje....Kami sambut di rumah Kajang sehari sebelum tu..Maklumla kan hari Isnin, hari bekerja...TQ to my adik(Amira) yang sudi buatkan Kek Tiramisu.

TQ to my Dearest Mr.Bob yang sentiasa di sisi...Batrisya yang sentiasa mengriangkan hari-hari mama...keluarga dan keluarga mertua yang banyak membantu...Kawan-kawan yang aku sayangi....TQ pada kawan-kawan yang wish dekat FB...

TQ, semua....

9 comments:

saLLy sWeeT said...

hehe... nak kek tiramisuuuu...

ct shah said...

happy belated birth day lyn.betty macam demam jer tu.dia lak yg excited sambut bday mama dia ek.:-)

..::SangRatoo::.. said...

hepi belated besdayyyy :D

Sue-Rya AQ said...

hepppppiiii belated besday kak lyn!!!

aznee said...

nk kek lin? mane kek lin? hehe. btw, hepi belated besday..

NM02 said...

hepi belated beday lyn. moga dirahmati dan diberkati Allah swt.

kretipnya kek tu.. perlikah?

hehehe

fazilzura said...

salam kenalan ... terjah dr blog ..::SangRatoo::..

* tui ke pandai jait manik .. bape rm ye?

lynda said...

fazilzura- salam kenalan jugak....harga tempahan tu lebih kurang RM150...tapi ade orang yang tak nak buat manik kat leher...Kalau kat lengan murah la sikit...hehehe

lynda said...

sally- tq kak...ne adik kita buat...

ct shah- masa tu rasa kepala batrisya panas sikit, itu yg tepek kat dahi dia...tq mariam

sangratoo-tq jue

aznee- ko kan mentangkan dah habis pantang...

NM02- tq kak....aminnn....ha aku pon rasa mcm adik aku perli,deco kek sudu n garfu(rajin2 la masak oiii)