nuffnang advert

Friday, January 14, 2011

Majlis Tahun Baru...


Sebenarnya plan dah lama nak berkumpul sambil makan dan sambil bergosip tentang cerita hot abad ini...Plan menjadi walaupon sebenarnya kami nak verangan makan di tepi tasik..(tasik titiwangsa yang ada wakaf tu) berserta berposing-posing sambil ambil gambar...diva kan! Tapi dalam keadaan hujan yang tak berapa sesuai kepada dua diva yang tengah mengandong itueww ye..Jadi agenda di office saje.. Mari kita tengok ape yang menarik dan tertarik di bawah ini...

Tarikh : 14 Jan 2011

Tempat : Menara MATRADE

Waktu : 1-2.45 tengahari

Makanan : Spaghetti, Cheese Kek (main dish) dan pelbagai makanan sampingan yang lain...

spaghetti...


cheese cake yang terbaik dari sally

Ha...plan lepas ne pulak mungkin kami akan merealisasikan impian kami yang nak verangan kat tepi tasik tu kan....insyaallah mungkin permintaan nasi ayam kami jugak akan termakbul(sambil jeling kat mak nam)....

4 comments:

wardah said...

bravo. cepat lynda hapdet. hehe. mana air laici aku bawak? tak sebut pun kan, dasarrrr...

aznee said...

linda.. cis kek sally TERBAEK LA....;)) sifu ok.

..::SangRatoo::.. said...

mana sandwiches tunaches divaches aku?dabel dasarrrrrr!!

rose said...

hai tuan rumah.. i follow u dear... cedap yerr cheese cake tu.. nyummy