nuffnang advert

Tuesday, August 18, 2009

MY PREGNENCY PHOTOSHOOT














Aku n Mr.Bob telah bersetuju untuk buat photoshoot during my pregnent. Saja nak buat kenangan.

Tempat yang kami pilih untuk sesi photoshoot ne di Taman Metropolitan Kepong dan photographer yang telah ambil gambar kami ialah Mr.Ayemo & pembantunya Mrs.Ayemo...Thanks to u oull...

Masing-masing peluh mencurah-curah..semua tempat kami redah..dari sebuah bukit ke sebuah bukit..tapi tak pe sebab nakkan view yang lawa...


To Mr& Mrs.Ayemo kamu berdua lepas ne ada tugasan lagi, kena tangkap gambar kami...kiranya gambar pelengkap keluarga la...tak sabar nak tunggu baby kami...


To my friends, doakan kami selamat mengharungi moment untuk menjadi ibu bapa tak lama lagi. Sekarang ne dah rasa cepat sangat letih, malam tak dapat tidur...Itu lah juga apa yang dirasai oleh ibu kita tika mengandungkan kita kan?

3 comments:

My Blogger... said...

wow cerita hidup yang bagus, semoga menjadi keluarga abadi.

mrs.whatever said...

ur welkam lindan.. :)

..::SangRatoo::.. said...

aku ingat bob ngan bantal..rupanya..lindan tgh baring.heheh..anyway..pic last sekali paling superb!