nuffnang advert

Wednesday, October 9, 2013

Saya Kembali...

Assalam....

Ye saya tahu yang blog kesayangan macam hampir-hampir terkubur. Nak kata sibuk sangat tak la jugak kan....tapi tah la..Tapi saya masih aktiv lagi menjadi silent reader, di sebab menjadi silent reader jugak la saya kembali mengupdate blog ne....tq.... Selain tu masih lagi aktiv berfb dan berIG juge...

Tentang Batrisya dan Zandra...Allhamdulillah, mereka sihat....Hari tu kami pergi daftar Tadika Batrisya...Allhamdulillah rasanya dia boleh terima kot nanti dia kene pergi school, sekarang saya selalu cerita kat dia nanti kakak kene pergi school, boleh belajar, boleh nyanyi, boleh color-color...konon nak bagi dia teruja sikit..

Ok U ollsss sampai di sini sahaja kali ini...Insyaallah saya akan update nanti...

p/s : mood tuan blog lebih ke arah nak ber holiday la...tapi apakan daya cuti dah tak de...Tunggu tahun depan la...