nuffnang advert

Thursday, September 20, 2012

She 3 years old now!!


Assalam...

Baru la terkial-kial nak update blog kan...hhahhaha. Last Syawal kami akhirnya dapat jugak buat bithday party Batrisya dan open house. 1Sept lepas genap umur Batrisya 3tahun. Pada mulanya kami nak cancel je birthday party tu dan tunda pada tarikh yang lain, tapi bila tengok tarikh-tarikh yang lain rasanya macam tak sesuai pulak, takut terus tak terbuat pulak....Lagipun hari Ahad tu hari last syawal, jadinya kita buat Birthday Party n Open House sekali harung....
masa ni di rumah Kajang saya nak cuba buat Kek Red Velvet. Bila beli bahan-bahan kek tu Batrisya nak sangat-sangat beli lilin no.3 tu...Bila Kek tu dah siap dia buat ala-ala Birthday dia tiup-tiup lilin bagai.


Yang ini pon dia teringin nak tiup lilin. Masa Opeh House rumah Aznee, Aznee ada sambut Birthday Ikbal sekali...balik je Batrisya mintak kat Mr.Bob kek...dia cakap nak tiup lilin macam Ikbal...hahahah


Ini la hari sebenarnya sambutan Birthday Batrisya....walaupon dah hampir 3minggu Birthday nya berlalu. Kek di sponser oleh adik saya Nadia. Kat sebelah Batrisya tu kawan baik dia aka sepupu...

 Saya tak dapat buat kerja sangat sebab budak kecik tu nak berkepit je ngan maknya. Mungkin tak biasa tetiba ramai orang. Senyum sikit dikk...susah betul nak senyum sorang ne...

Fie family sampai awal....sebabnya diorang lepas tu nak ke rumah Jue pulak.

Menu pada hari tu Nasi Lemak buatan MIL, Spegetti, Roti Jala, Roti John (buatan sendiri), Nasi Impit, Kuah Kacang dan Kuah Lodeh buatan mak saya.

Kawan-kawan divas yang sempat datang...Tq uollss....
Terima Kasih pada family Mertua, mama dan adik-beradik yang banyak membantu. Kepada yang datang hari tu mintak maaf jika ade yang terkurang ye...

To Batrisya:

Mama doakan Batrisya membesar dengan baik, sihat-sihat selalu. Semoga kasih sayang yang mama dan babah curahkan kepada kamu akan kamu ingat sampai bila-bila. Semoga menjadi anak yang solehah, menjadi anak yang bijak dan di senangi semua. Mama, Babah, Nek Me, Atuk Amin, Nenek Milah dan semua orang di sekeliling kamu sayangkan kamu....Keletah kamu cukup menceriakan kami semua...

Allhamdulillah...
 

6 comments:

Anum said...

wow dah besar suda

Sue-Rya Qistina said...

happy belated birthday batrisya :)

wardah @ fie shah said...

yeayyy happy belated birthday Kakak Isya...mmmuahhh muahhh..sedap roti john..nak resepi pls..muahahaha

NM02 said...

hb batrisya... moga jadi anak yg solehah, kakak yg penyayang...

SangRatoo said...

happy belated besday betty...semoga menjadi anak yg solehah ye...hohoh..juju..kenapa gambar last sekali ko mcm posed kt studio?bajet :P

lynda said...

anum: tq auntie anum

sue: tq auntie sue

fie: tq auntie fie....resepi google sajekkk hahahahha....

shua: tq auntie shua...

jue: tq auntie jue....juju nak praktis sblm amek gambar studio hahahah