nuffnang advert

Monday, August 8, 2011

Allhamdulillah

Assalam kawan-kawan...apa khabar semua...
   
Sekarang ne memang betul-betul malas nak update...sejak sekarang ne aku dah berbadan dua..heheheh Allhamdulillah...Pada mulanya aku dapat tau yang aku pregnent aku tak ade masalah...tak de la segala loya-loya ke morning sickness ke, tapi terbalik pulak....kene pulak kat Mr.Bob...kesian dia...Siap standby dalam poket minyak cap kapak dengan asam. Sekarang Mr.Bob dah ok. Aku pulak baru je baik dari muntah-muntah...sakit-sakit badah. Tapi Allhamdulillah sampai ke hari ne masih berpuasa penuh. Kalau ikutkan memang la malas je kan, tapi tak boleh ikutkan sangat....
 
Aku masih tak percaya yang aku tengah pregnent. Tapi yang pastinya aku akan tetap tinggalkan segala kenangan kat dalam blog aku ni, supaya anak-anak aku boleh baca nanti...
 


7 comments:

NM02 said...

tahniah lyn

hehehehe

patutla hari tu aku tgk bob suram aje

aku tya naper

pastu dia kuarkan minyak dan asam

mabuk katanyaaaaaaaaaa

^_^

Anum said...

tahniah sis

wardah @ fie shah said...

hahaha, lynda & bob sama² mabuk.

saLLy sWeeT said...

yea yea betty dapat adik....

..::SangRatoo::.. said...

LAKI BINI pembawakan :D

ct shah said...

congrats lyn.ramai betul pregnant skrg ni.dua2 biras dan akak aku pun tgh pregnant.i'm happy for u.:-)

Nazri Razra said...

Uihh..rezeki tu.. molek2