nuffnang advert

Tuesday, December 29, 2009

Majlis Aqiqah & Cukur Jambul

Allahamdulillah, tertunai hajat kami mengadakan Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Batrisya. Majlis berlangsung pada hari Sabtu 26Dec dirumah nenek Mr. Bob. Yang bestnya Batrisya waktu ne tak meragam langsung. Mungkin cukup minum n tidur agaknya...Batrisya juga firsttime naik buai. Mula-mula pelik jugak muka dia, akhirnya tertidur di buai alunan nyanyian dari kumpulan marhaban.

Batrisya dah start nak terlelap...tapi terjaga balik bila kena air renjis

First time naik buai...akhirnya lena sangat dia tidur

Thanks to Mr & Mrs Ayemo untuk gambar pada hari tersebut...Bila dah siap nanti gambar yang di edit, akan aku publish ok! Tunggu sambungannya nanti....

Mood Batrisya baik hari tu...Good girl...

With NekMe n Mak Ngah

Atuk n Nenek

To Batrisya : Babah & Mama harapkan Batrisya menjadi insan yang Solehah, anak yang
cerdik pandai, menghormati orang tua. Harapan dan doa kami untuk Zahra Batrisya..

2 comments:

Anonymous said...

insyaAllah.. batrisya akan jadi anak yang bagus. rindu nak main pp gebu dia tu.. geget baru tau!!!
~* untie sheena *~

mrs.whatever said...

time kasih jemput and menggunakan perkhidmatan kami.. :)