nuffnang advert

Tuesday, June 2, 2009

24 weeks

Salam semua,
Pejam celik pejam celik dah 24 minggu kandungan aku sekarang. Perut dah semakin memboyot-boyot,tak selesa nak tidur cuma dapat tidur mengereng je...baby pulak aktif sangat pergerakannya, sampaikan waktu nak tidur baby tendang2 lagi....baby nak ajak mama layan dia lah tu.....
Selera makan pulak jangan cakap la menjadi-jadi, cuma dah tak boleh makan pedas-pedas sangat sebab tekak ne rasa pedih dan panas...
Rasanya teringin nak uploadkan gambar kat blog ne, tapi malu pulak sebab muka n badan mengembang dengan jayanya....Nantila, manalah tau next entry ade keyakinan tinggi nak upload gambar...korang tengok la ye puas-puas..
Ha.... nak update sikit pasal barang-barang baby. Setakat ne baru beli baju new born dalam tiga pasang, nepkin, stoking..sarung tangan ..dengan topi satu set...selimut n beg baju baby untuk traveling..
Lepas ne nak beli rompers sebab senang sepasang terus baju dengan seluar...nak cari rompers yang design comel-comel...
K.. akan story lagi next entry...banyak cite-cite menarik
~Salam~

1 comment:

mystery me said...

linda..mane nk cari rompers yg comel²?teringin nk belikan bakal anak buah kite.. :)