nuffnang advert

Wednesday, April 8, 2009

Idea-idea

Secara tiba-tiba terlintas di kepala nak wujudkan satu lagi blog khas untuk koleksi-koleksi jahitan manik hasil dari tempahan orang ramai memandangkan sambutan amat menggalakkan.
Tapi bila tang nak ambil gambar tak berapa pandai lagi sebab kadang-kadang gambar tak memuaskan, lagi satu aku perlu belajar macam mana nak edit gambar dalam photoshop...kena ambil masa jugak la...
Terlintas jugak nak menghadiri kelas-kelas advance jahitan manik untuk tambah-tambah design baru. Tapi tak tahu bila sebab sekarang ne agak sibuk nak menyiapkan 2 pasang baju orang yang hendak dipakai pada 1May nanti....takut tak sempat je..
Sekarang ne tengah servay kat website yang banyak promote kelas-kelas jahitan manik ne...ini pon kena ambil masa jugak...
Mungkin buat sementara ne mungkin aku akan upload dulu gambar tu dalam blog ini dulu..harap maklum...Tapi tgk jugak la kalau rajin heheheheh..
Update sikit pasal AF...Rambut terbaru AKIM....eerrrmmm memang ok la dari yang sebelum ne....tapi nampak macam Adik-adik sikit la...tapi ada peningkatan dari minggu lepas..
Kalau nak tahu lebih lanjut pasal AF minggu lepas sila ke sini dan sini.
~salam~

2 comments:

mystery me said...

hemsem kan akim?hehehe..teruskan usaha makin anda lindan..

mystery me said...

wah..layout baru..nmpk fresh la lyn..best!